• 209
    bir kez olsun galatasaray taraftarının galatasaray yönetimlerini ve başkanlarını transferle yargılamamasını isterdim. galatasaray taraftarı ne yazık ki başkanlarına karşı en acımasız davranan taraftar grubu. yakında bu kulübe başkan olmak isteyen herkes korkacak, başkam adayı çıkmayacak. inan kıraç bu korkusundan olamıyor mesela.

    mustafa cengiz gibi bence ekonomik açıdan harika işler çıkartan bir başkan gereksiz yere yıpratıldı. kulübün haklarını savunmadı dediler, bu siyasi şartlarda hangisi savunabildi, gösterin bana. mustafa cengiz'e başta sevgili fatih hoca olmak üzere iyi davranmadılar. adam kulüp ekonomisini düzlüğe çıkarttığı için dört tane aday kıyasıya yarıştı.

    gelelim burak elmas ve yönetimine. burak elmas yönetimi; mustafa cengiz yönetiminden daha zayıf bir yönetim. ama bunun hiçbir önemi yok çünkü taraftarlar güçlü adayları korumadılar zamanında. hemem başkan değiştirelim hemen başkana suç atalım anlayışından çıkılmalı.

    fatih terim harici kurumsal hafızamız kalmadı yönetici bazında. şimdi de burak elmas'ı yıpratmaya çalışıyorlar ki 2 sene sonra başkan değiştirsin isteniyor. transfer için zorlamayın yönetimleri. aksine niye geri pas futbolu niye oynanır, kulübün pres futbol kimliği niye değişti onu sorgulayın. pres futbolunun mimarı fatih hocam bize geri pas oynatıyor, ilk yarıları boşa geçirtiyor. niye? transferle alakalı mı bu yoksa? transferle alakası varsa suçlayın yönetimi ama ya yoksa. boşu boşuna iyi bir galatasaraylı olan burak elmas'ı da kaçırtmayalım.

    not1: seçimde adayım kimsenin istemediği kişiydi ama burak elmas başkan olduktan sonra bu tartışma kapanmıştır. burak elmas hepimizin başkanı.

    not2 : fatih hocamı çok seviyorum, efsanem. onun bu takım için en iyi ve en doğru seçenek olduğunu biliyorum ama ondan istediğim bizi pres futboluna döndürmesi, bizim geri pas futbolundan kurtarması. tam tersini yapıyor ve bu beni çok üzüyor. umarım bu sene( psv maçı hariç çünkü o maçtan ümidim yok) ligde pres futbolunu oturtur, galatasaray'ı çağdışı futbol anlayışından çıkartır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın