resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1344
    kendisini verip de yerine getiremediği söz için savunmaya çalışanların attıkları kırk taklayı görünce bu adamın sırtı yere gelmez diyorsun* tabi terimle çakışana kadar*

    kimse burak elmas'a çık on günde transferleri hallederiz, stat ismi dahil tüm sponsorlarımız hazır diye açıkla vs. vs. diye baskı yapmadı. kendisi, ben iki yıldır ekibimle hazırlanıyorum ve gelirsem şunları şunları yapacağım deyip, seçimde belki de bir çok kişiyi etkileyip oy kazanmıştır. ama başkanlığı kazanalı 10 günü geçti hala eksik yerlere transferler ya da sponsorlar açıklanmadı. hadi transfer çok zor iş, bir sürü farklı değişken var ve yapılması zor, anladık. peki iki yıldır ekibimle hazırlanıyorum, bütün sponsorlar hazır derken neyi kastetmiş olabilir ki biz hala ortada sponsor falan göremiyoruz! bari stat isim hakkı konusunda anlaştığı o büyük sponsoru açıklasın da moralimiz biraz yerine gelsin. bunun da transfer gibi bir sürü bir sürü değişkeni yoktur herhalde!

    velhasıl transfer manyağı, ergen ya da heyecanlı z kuşağı diye adlandırılan taraftarlardan değilim. sadece başkan olmak için çok iyi hazırlandık ve her şeyimiz hazır, on günde transferleri ve sponsorlukları açıklayacağız diye söz veren bir kişinin sözünü yerine getirememesini eleştiriyorum o kadar.

    kötünün iyisi olarak görülen ve başkan seçilen burak elmas beyefendi umarım en iyi başkanlardan biri olarak anılmasını sağlayacak yönetimi ve dirayeti gösterir. kendisine tekrardan başarılar dileyim, her verdiği demecin takipçisi olacağımızı belirtmek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın