resim
Andriy Shevchenko
Görev:Başkan
Takım:Ukrayna
Yaş:47
Uyruk:Ukrayna
  • 198
    euro 2020 grup maçları sonrası sana laflar hazırladım hocam. hazırladım ama başlığını bulamadım. meğer yazıldığı gibiymiş. götüm çıktı hocam başlığını bulacağım diye hazırladığım lafları unuttum yekten saldırayım bari.

    takımı ukrayna'yı 4-3-3 dizilişi ile sahaya sürmeyi tercih etti. elindeki malzemeye bakınca da gayet olası bir tercih gibi görünüyor. ön üçlü malinovski-yaremchuk-yarmolenko gibi düşünülebilir. çok çok malinovski orta 3lünün ileri uca yakın oyuncusu gibi de olabilir. zinchenko gibi bir sol kenar oyuncusu var derken alaba sendromuyla bilinen "milli takımda katiyen savunma oynamam ben starım lan" adlı müzmin problem çıktı karşısına. o da olsun du. sol iç falan oynatıp kompanse ederiz diye düşündü. ortada sidorçuk gibi stepanenko gibi sigortalar da var. her şey görünürde okey idi.

    ilk maç* bir başladı. o da ne... sol bek mykolenko olmuş kevgir. dumfries -ki adı patates kızartması istetiyor canımı- orayı yedi bitirdi mi tek başına. hocam kenardan lan mükooooo diye bağırıyor sızlanıyor hiiiç dönüp bakan yok. sol iç oynayan zinchenko pabucumun starı da sanki hayatında hiç sol bek görmemiş gibi oraya uğramama yemini etmiş. velhasıl kelam şeva hocam sol kenardan yedi darbeyi. bakma 2-2'ye geldi maç ama tamamen tesadüf. sonra zaten bu müko yine dumfriesı boş bıraktı ve 3-2 yenildiler.

    içimden diyorum ki ulan şeva hocamı kızdırdın mükoo. zükerim senin manchester city tribini yağğğuuşaaak diyip çeker zinchenko'yu sol beke diyorum. zaten önde de malinovski'yi orta üçlünün sağ içinde kullanmanın siniri vardır üzerinde.

    neyse ikinci maç* başlıyor. anneeemm o da ne? bizim müko geçen maç friizi yememiş gibi aynen devam. he ama bi uyanıklık yapmış hocam diyorum kendime. bu zinchenko lavuğuna git on numara oyna tadına bak hücumun da sonra gel efendi gibi sol bekine dön diyecekmiş gibi psikoz oldum. makedonya maçında hevesini alsın da sonra şu mükonun şarap çanağına yedek kulübesini sokayım dermiş gibiydi. zaten makedonya'nın sağ taraf felç. solda aliovski dışında pek kullandıkları bir hücum planları yok. ali geziyor zağrı zağrı solda.

    işledi plan. özellikle ön tarafta yaratıcıydı takım. ama ikinci yarı oldu ulan sağ tarafı felç dediğimiz makedonya müko'yu keşfetti. enes bardhi attı mı kendini bunun tarafına. oynuyor allah oynuyor. neredeyse maçı çeviriyordu kuzeyin çocukları.

    ıkına sıkına geldik üçüncü maça*. beraberlik de yetebilir gibi başlar iki takım diyorduk. şeva hocam zaten artık işler ciddiye bindi şu müko-zinchenko değişikliğini yapalım der gibiydi. ulan kadroya bi baktım. yine müko. yine zinchenko sol iç. hocam sen napıyorsun demeye kalmadı golü yedi. sonra çıkar çıkarabilirsen. 31 lik marloslar denedi. yok olmiyi. onu dene yok, bunu dene ıı ıh. 2 forvet olsun. olmaaaaz. derken 75'te aklına dahiyane bir fikir geldi. ben bu mükoyu oyundan alayım. eee? oraya zinchenko'yu koyayım. eee?? baskı yapıyoruz zaten yüklenmek için geriden oyunu da o kurar. 80 den sonra gelen baskı için de dakika yetmedi ve hocam maçı kaybetti.

    bütün turnuva solun tarumar oldu. marx ağlıyor hocam. taras shevchenko var sizin oralarda değerli bir edebiyatçı heykeli falan var. ondan da mı utanmadın... şimdi bekle ki senden kötü averaja sahip takım çıksın.

    bence turnuvanın taktiksel olarak sınıfta kalmış hocalarından biridir şeva hocam. hedefinin italya ligi olduğu düşünülürse bu turnuvadaki taktik anlayışları hanesine eksi olarak yazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın