resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3618
    altay bayındır oynamalı demiyorum ama çocuk hunharca kurtarış yaparken bile ümit milli takıma alınıyordu. mahalle baskısı olunca mecbur kaldı da aldı kadroya.
    irfan can kahveci: fenerbahçe'ye gidince milli takımdaki yerini kaybetti. tamam başlarda sakattı da son 8 maçta falan oynadı bu adam. öyle maç eksiği de yoktu hani.
    taylan antalyalı altay bayındır gibi mahalle baskısı sonucunda mecbur kalımıp alınmış bir diğer isim. ancak fatih terim parlattı diye fazlasıyla soğuk kendisine. arada oynatsa da doğru yerde ve rolde oynatmıyor.
    muhammed kerem aktürkoğlu son kadroda düşünmüyordu bence azerbaycan maçındaki çalımından sonra hass dedii. bir daha hazırlık maçlarında oynatmadı ama kadrodan da çıkartamadı. turnuvada oynatmayı düşünseydi zaten sonaki hazırlık maçlarında da oyantırdı. şenol'un beklentisi kötü performanstı. bakın kötü oynuyor son kadroda yok. fatih terim'in parlattığı bir isim sonuçta.
    caner erkin'i sevmiyorum ama rıdvan yılmaz her kaybettiği ikili mücadeleye faul çalan hakemlerin ayakta tuttuğu bir oyuncuydu. rıdvan'ı mart ayındaki takıma alsaydı denedim daha çok yolu var derdi turnuvada caner olurdu. rıdvan'ı asıl çağırması gereken zamanda çağırmayıp formayı n'sakala'ya kaptırdıktan sonra son kadroya 2 sol bekten biri olarak çağırdı. caner erkin yok. haliyle umut meraş alternatifsiz gibi kaldı. caner karakterinden ziyade fenerbahçe'de oynuyor diye yok.
    halil ibrahim dervişoğlu: hem trabzonlu hem de bonservisi bizde değil. 10'ar dk da olsa oynatayım da piyasası artsın galatasaray alamasın diye oynatıyor muhtemelen. yoksa terim'in parlattığı oyunculara karşı çok ciddi bir antipatisi var şenol güneş'in.
    okay yokuşlu, yusuf yazıcı: trabzonspor kontejanından sahada olan ikili. yusuf yazıcı lille'de bile orta saha oynamıyor. bildiğin santfrda ya da ikinci forvet gibi oynuyor adam bu adamı tutup da orta sahaya oyun kurucu olarak koyuyor.
    ozan tufan: diyeceksiniz ki bu şenol'un madem fenerbahçeye takıntısı var ozan neden oynuyor. çünkü ozan'ı a takıma alıp süper ligde forma veren onu parlatan şenol güneşti. yatsın kalksın bursada yollarının kesiştiğine dua etsin.

    filozof'un tercihleri bile buram buram takıntı ve nefret kokuyor. bir turnuvayı saçma sapan takıntılarıyla ve demode taktiğiyle berbat etti. senin kendisini güncellemiş bir hocanın yaptırdığı ön alan presini merih çağlar okay ozan dörtlüsü ile kırma gibi bir ihtimalin yok. bu milli takım modern futbola ayak uyduracaksa 6 numarası ya taylan olmalı ya berat olmalı. hatta merih ve çağlar'ın ne kadar iyi savunmacı olduğunu düşünürsek irfan can kahveci bile bu takımın 6 numarası olabilir. ama merih'in önüne okay ve ozan'ı koyarka oyun kuramazsın. kendisini hiç güncellememiş. cidden çok yazık.

    umarım bizim taraftar da fatih hoca'nın geçen sene oynatmaya çalıştığı futbolun modern futboldaki önemini anlamıştır. artık 6 numaraların 1. görevi top kesmek değil hücum geçişlerini başlatmak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın