• 2222
    mevcut durum ne kampa bir güne cem yılmaz'ın gelmesi meselesidir ne de yetenek fakirliğinin. tamamen korkak bir teknik direktörün eseridir bu takım.

    italya milli takımı nasıl ki hiçbir zaman hücumu ile konuşulan bir takım değilse, brezilya nasıl ki defansı ile konuşulan bir takım değilse türk milli takımı da bir defans takımı değildir. oyuncu yapısıyla alakası yok bunun. italya dünya futbol tarihinin en özel 10 numaralarına, maestrolarına sahip olmuştur sıklıkla. sosyolojik nedenleri olabilir, kültürel nedenleri olabilir, taktiksel nedenleri olabilir. örneğin süper lig'de aykut kocaman hariç sabırlı, garantici bir oyun anlayışını benimseyen hoca pek yoktur. yani kapanan vardır da geride kümelenip beklemek savunma oynamak değildir. aykut kocaman beğensen de beğenmesen de iyi savunma oynatır. bak başakşehir'in aykut hoca sonraki maçlarına, bir de öncesine bak. bu doğru demiyorum ama senin liginde 10 tane aykut kocaman olsa milli takımın italya karşısındaki oyununu ben anlarım, onu oynayabilir de o çocuklar. ama hepsi büyük takımlarda oynayan bu adamlar topla oynamayı seven oyuncular. sen bu adamlarla topu rakibe bırakırsan savunma yapmayı beceremeyeceğin için zaten gol yersin, yiyorsun da.

    yahu her bölgesinde tarihinin en iyisi olabilecek kadar kaliteli bir kadro var elinde. kale tartışmasız en iyi dönemini yaşıyor. stoperleri konuşmak abes. zeki fransa şampiyonunun beki zaten. sol bek yetersiz diyelim kabul.

    orta saha bence inanılmaz zengin. nasıl adam ararsan var orada. bir tek forvet için hakan şükür yok diyebilirsin ama onda da harika bir sezonu geride bırakan burak var elinde. halil galatasaray'ın bile oyununu değiştiren adamlardan oldu. yalnız zaten top oraya gitmiyor ki forvet eksikliğini konuşalım.

    bakın futbol bu. bir oyun altı üstü. ben kaybetmeyi anlarım ama şu kadronun iki maçta organize bir tane atağının olmamasını anlayamam. bu teknik direktör beceriksizliğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın