• 289
    https://twitter.com/...155288911695873?s=20

    https://twitter.com/...167293282324480?s=20

    lisenin ağır toplarından gelen yıkama yağlama talimatıyla seçime birkaç gün kala popülist liseci hesaplarla pr'ı yapılmaya çalışılan aday.

    tweet'de kendisine dair geçen güzellemelere hızlı bir bakış atarsak ;

    ciddi projeler : gs tv'de plates ve eski filmler, 2021 yılında radyo kurma hezeyanı, 3'e 5'e bakmadan günübirlik çözüm için galatasaray otelini satmak.

    ekonomik gerçeklerin farkında olma : bugün hala ceremesi çekilen feghouli'ye verilen 4 milyon euro maaş ve nicelerinin baş müsebbibi cenk ergün ile çalışacağını üstüne basa basa 30 kere söylemek. hatta bunun üstünden fatih terim bizim belirlediğimiz profesyoneller ile çalışamazsa gider demek.

    popülist olmamak : yarın öbür gün cebinden 5 kuruş para koymamak adına şimdiden onun altyapısını yaparak 30 kere üstüne basa basa kasa kolaylığı sağlamayacağım demek.

    galatasaray kültür ve değerleri : divan başkanı iken mevcut galatasaray başkanına omuz atmak.

    burak elmas veya metin öztürk bu seçimi kazanamaz ise maalesef tek çare yiğit şardan'dır. yoksa galatasaray tarihinin en buhranlı dönemlerinden birini geçirecek bana göre. dün de ibrahim özdemir bir hafta önce wolverhampton ile anlaşmış bruno lage'yi muhtemel teknik direktör adayları arasında göstermişti.

    bu futbol akılları galatasaray'ı 1 çağ geriye götürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın