• 155
    grupta olası 2.liğin bizim için çok daha hayırlı olması muhtemel.

    çünkü 2. olursak belçika, rusya, danimarka, finlandiya grubunun 2.si ile oynuyoruz ki bu şahsi tahminlerime göre danimarka olabilir. üst turdaki bu eşleşme güzelliğine ilave olarak bu şekilde devam edersek çeyrek final yolumuz da c grubu 1. - d-e-f grubu 3.nün galibi ile kesişiyor. yani bir hollanda çıkabilir çeyrek finalde yolumuza ki yakın zamanda duman ettiğimiz bir takımdı. kısacası kendimizi bir anda yarı final maçında bulabiliriz.

    grubumuzda 1. olursak ise c grubu 2.si ile oynuyoruz (avusturya olabilir) fakat çeyrek finalde (almanya-fransa-portekiz ölüm grubunda 3. olacak takıma göre değişebilir) belçika, fransa, almanya, portekiz dörtlüsünden birine çarpılabiliriz.

    grubumuzda 2. olmak için ise galler ve isviçre maçlarında hata yapmamalıyız. 3. olmamız durumunda ise olay tamamen bizim dışımızda gelişiyor çünkü 4 adet 3. takımların hangi 4 gruptan çıktığına göre değişkenlik gösteriyor eşleşmeler.

    takımımız oyun ve takımdaşlık anlamında kesinlikle güven veriyor, istenmeyen sakatlıklar başımıza gelmez ise iyi işler yapabileceğimize güvenim tam. zaten 16 haziran 2021 türkiye galler maçında da bakü'de tribünde olacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın