resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 948
    kendisini başkanlığa hiç yakıştıramamıştım. başkanlık vizyonuna sahip olduğunu düşünmüyordum. ama kendisini takip edip araştırdıktan sonra görüyorum ki bu adam hazır, bu adam hazır. başkanlık için kendisinden daha iyi bir aday yok. projeleri olsun, ekibi olsun, tecrübesi olsun, bize yakışan en iyi başkan şuan o gibi gözüküyor. genç bir başkan olduğu için yaş ortalaması çok yukarılarda olan galatasaray camiasına taze bir kan olacağını düşünüyorum.

    kendisi çok iyi projelerden bahsediyor. büyük şirketlerin sponsorlukları benim dikkatimi çok çekti. çünkü kulüp olarak sponsorların eksikliklerini çekiyoruz. nef dışında bir sponsor ben hatırlamıyorum açıkçası.

    bir diğer aklıma takılan soru: acaba kendileri kasa kolaylığı sağlayabilecek maddi güce sahipler mı? bence bu da önemli bir mesele. gerektiği yerlerde yapılacak olan kasa kolaylıkları kulübümüzü çok rahatlatacaktır diye düşünüyorum.

    kendisine çok önyargılıydım. başkanlık kumaşını da göremiyordum. ama zamanla kendisi hakkındaki düşüncelerim büyük oranda değişiyor gibi. inşallah kendisini başkan olarak görebiliriz. umarım vişneye çalan koyunca tatlı bir kırmızı, bu seçimi kazanır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın