resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 947
    acikcasi siradan bir galatasaray taraftari olaraktan baskanlik sureclerini cok takip etmiyorum. etkimin sifir oldugu, cogu seyin arkada konusuldugunu dusundugum surecler oldugu icin yorum yapmaktan da imtina ediyorum genelde. cunku kime destek ya da kostek oldugunu gosterilen mecralardan gorebildigin kadariyla biliyorsun. ya da kime destek olman isteniliyorsa onu destek olmani gerektirecek sekilde goruyorsun.

    ancak asagidaki programla birlikte kendisine en azindan kanim isindi. bilmiyorum baska hesabi falan var midir ancak cogumuzun hayali olan cocuklugumuzun takimi ama ayni zamanda zamanin gereklerini de yerine getiren futbol akli sanki onun da hayali gibi hissettim. programi da cok de begenmedim acikcasi, biraz amatorluk de var galiba isin icerisinde, sorulan sorular bir anda programa girilmesi vs. gibi sebeplerden dolayi.

    secilirse zaten kendisiyle alakali 3-4 sene sonra ancak bir fikir sahibi olabilecegiz. bizde de bu var, hayatimizi etkileyen seylerin aslini ancak birkac sene icerisinde ogrenebilecegimiz ulke ve kultur ile cevrelenmis etrafimiz. alistik artik buna.

    neyse uzun lafin kisasi, umarim galatasaray icin en iyisi olur, bahsettigi projeler modelleme programlarindan gercege donusur. gercekten akli basinda ve dusunulmus gibi bir izlenim aldim. ınsallah altyapiyi, ustyapiyi, bunlarin arasindaki gecisi, diger spor branslarini hatta kendisinin de dedigi gibi ulkedeki atmosferi, sistemi, futbolun marka degerini yoluna koyabilir.

    galatasarayin altyapisina basvurup girememis, futbolcu arabasi yikamaktan altyapi yoneticiligine gecmis, zamanla da en ust makama aday olmus olan galatasarayli olarak bize lansedilen galatasarayli. samimi gordum. umarim yaniltmaz ve sevindirir bizleri.

    https://www.youtube.com/watch?v=jUAZfc0noZg
App Store'dan indirin Google Play'den alın