resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 909
    kendisini hiç söz edildiği gibi kötünün iyisi olarak nitelendirmeyi doğru bulmuyorum. nedir arkadaşlar kötünün iyisi gerçekten çok merak ediyorum. son 20 yılda hangi başkanlarımız ya da başkan adaylarımızdan hangileri iyi hangileri kötü de burak elmas kötünün iyisi aday olarak anlatılıyor?
    galatasaray yıllardır kötü yönetimler tarafından yönetilmekte. buna maalesef taraftar gözünde efsane olarak nitelendirilen ünal aysal yönetimi de dahil. bu kötü yönetimlerin olma sebebi de genellikle plansız programsız kişilerin alelacele bir araya gelip galatasaray için geri dönüşü olmayan kararlar vermesiydi. evet sportif başarılar geldi mi? kısmen geldi. yeterli mi? kesinlikle hayır. kulüp ekonomik olarak ferahladı mı? kesinlikle hayır. o zaman neden daha burak elmas daha adaylık sürecinde iyi başkan olması zor da işte kötünün iyisi havalarına giriliyor gerçekten anlamadım. kısacası iyi olan kim ki burak elmas iyi değil de kötünün iyisi olarak hikayesine başlasın?

    ben kendisine oldukça fazla güveniyorum. sadece kendisine güvenmiyorum asıl güvendiğim ekibi. 90 kişiye varan ekibinde birbirinden kıymetli, falsosu olmayan, reklam peşinde koşmayacak bir sürü insan var. kendisinin başarılı olması için önünde tek bir adım kalıyor bana göre. o da oluşturduğu ekiple uyumlu şekilde çalışmak. eğer ekibine değer verip liderlik etmeyi başarırsa önünde hiçbir engel yok bana göre başarılı bir dönem için.

    ayrıca son olarak kendisinin hitabetini çok iyi buluyorum. dursun özbek ve mustafa cengiz gibi konuştuğunda doğru düzgün bir şey anlaşılmayan başkanlardan sonra çok çok iyi gelecektir.

    yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın