• 5463
    1453. kez, olabilecek en basit ifadelerle anlatayım.

    galatasaray’ın önümüzdeki 10 senesinin, burada çok özlenen ve istenen ünal aysal vizyonu ile yönetilmesinin önüne geçmişlerdir. nasıl mı?

    -gelirlerimizin yarısını, ucl gelirlerinin %75’ini artık doğrudan bankalara ödeyeceğiz. aynı şekilde 1 sene sonra tff harcama limitimizde de, her sene artarak giden bir düşüş başlayacak çünkü ana para ödemeleri devreye girecek.

    -kulüp, kendi dönemlerinde %10’a yakın sportif a.ş. hissesini sattı. artık satılabilecek oran bir önceki döneme göre - %10

    - sportif a.ş. bedelsiz veya bedelli sermaye artışı yapamayacak, zira, dö zamanında kırdırılan çek ile derneğin sportife borcu ödenmiş, üstüne de artışta kulübün ödenmesi gereken bedel ödenmiş, böylece kırdırmadan -70/80 giderken, mc geldiğinde mart ayında kulübün kasasına 300 milyon tl girmişti. zaten kulüpte nakit olmadığı için 220 injection olmuştu. halen inanmayan varsa hepsinin kaydı sportif aş sitesinde var. şu an ise derneğin borcu 1 milyar tl üstünde, yani artış yapmak isteyen, spk mevzuatı uyarınca önce bu parayı, sonra artış bedelini, yani yaklaşık 1.5 milyar tl’yi koyacak ki dö’nün bir çeki -70/80’e kırdırarak kasaya inject ettiği parayı inject edebilsin. muhtemelen yeni gelen yönetim, 20 sene sonra bu gelir kaleminden mahrum kalan ilk yönetim olacak, ondan sonraki 2 yönetim de aynı kaderi paylaşacak.

    bu maddede dö övmüyorum, her başkan imkan bulduğunda bunu yaptı, başarı değil bilinen bir yöntemdir. bu maddeden dö övdüğümü sanacak olan olursa ailesine sabırlar dilerim.

    - devraldığı başkan olan dö’nün kurduğu takım nicelik olarak yeterli, nitelik olarak da şampiyon olabilecek bir takımdı. aradan 3.5 sene geçtikten sonra, 20 haziran’da kulübün başına geçecek başkanın, 1 sol bek, 2 orta saha alması lazım ki takım 11 kurabilsin. burada sağ kanatta feg/oğulcan, sağ stoperde luyi/donk yeterli değil diyorsanız oraları da ekleyin.

    ama döden kurtardı. aro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın