resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 1003
    kariyerinin basindan beri mucadele ettigi her ligde acik ara en guclu takima sahip oldu. hatta bu sezonlarin %70-80inde de avrupanin en kaliteli kadrolari elindeydi. kendisini hic sevmiyorum hatta dun kaybedince cok sevindim ama en iyi oyuncularla istikrarli bir sekilde sistemini olusturdu hep. uzun maratonda yanina bile yaklasilamadi.

    tek sorunu sezon boyu en iyi oynadiklari, en keskin oyunu en onemli maclarda terk edebiliyor. tuchel'in chelseasine karsi as takimiyla fa cup yari finali kaybetti. ligde yedekleriyle kendi evinde kaybetti. bu da onu sampiyonlar ligi finali icin bir seyler değiştirmeye itti. halbuki kaybettiği 2 macta da takimi iyi olan tarafti. ancak dun chelsea ust uste 3. city galibiyetini alirken ilk defa ustun ve net hak eden tarafti.

    üzerinde cok buyuk bir cl baskisi var kulup tarafindan. boyle hikayeler genelde pep gider ve ertesi sene cl gelir seklinde sonlaniyor. mourinho da chelsea ile cl alamadi ve mourinho sonrasi kisa sürede cl kazanildi. ıstedigi oyunu en iyi oyuncularla cok iyi oynatiyor ve ingiltere'ye hukmetmeye devam edecekler. önümüzdeki yillarda da cl'nin en buyuk favorisi konumundalar.

    ezeli rakibi mourinho konusuna gelecek olursak da burada %100 mourinhocuyum. gecmisi net sekilde mourinho kazansa da simdiki zamanin kesin galibi pep. gelecek sezonlarıin galibi de net sekilde pep olacak. mourinho cv satip, komisyon parasi yerken pep hala ac bir sekilde futbol sevdalisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın