resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 992
    köy kasabı gibi birşey, kelin teki...

    yıllarca barcelona gibi bir takımda messi ile birlikte frank rijkaard 'ın ekmeğini yediler, yok tarihin en iyi takımıymış da yok bilmem neymiş de; 2009'da uefa, fifa işbirliği ile londra'daki chelsea fc maçında nasıl hakemler tarafından şampiyonlar ligi finaline çıkarıldığını herkes görmüştür heralde.

    4 tane net penaltısını vermediler chelsea'nin, unicef'i formalarına alıyorlardı ya ondan heralde tüm bunlar...

    sonra bayern'e gitti bu kel, biliyorsunuz, nasıl bir takım bayern ? o ligde rakibi var mı, her yıl parlayan adamları takıma alıyorlar mı ? alıyorlar, ee o zaman ordaki lig şampiyonluğu senin gibi keller için ölçüt değildir.

    ölçüt nedir; ölçüt şampiyonlar ligi'dir. şampiyonlar ligi yarı finali'nde deplasmanda tarihin en iyisi real madrid 'e 1-0, almanya'da münihteki maçta ise 4-0 gibi rezil bir skorla mağlup oldu; yani anlamayanlar için, iki maçta real madrid'den 5 gol yiyerek elendiler, öyle ki o maç 7-0 8-0 gibi bir skorla da bitebilirdi.

    demek ki neymiş pepcim; öyle topa sahip olmayla bu işler yürümüyormuş dimi ? elin takımı al top senin olsun, biz 5 tane sallayarak turu geçti der, nitekim dediler de...

    şampiyonlar ligi'ndeki diğer eşleşmeler de; liverpool'dan 2 maçta 5 gol yiyerek elendi takımı, aynı şekilde tottenham'dan da 4 gol yiyerek elendi, radamel falcao'muzun müthiş gol attığı maçta iki maçta monaco'dan toplamda 6 gol yiyerek elendi, geçen yıl ise biliyorsunuz olimpik lyon gibi bir takımdan 3 gol yiyerek elendi kelin takımı..

    real madrid'den 5, liverpool'dan 5, monaco'dan 6, tottenham'dan 4, o.lyon'dan 3 gol; yani toplamda eleme turlarında 23 gol yiyerek elenmiş bu kelin takımları; şampiyonlar ligi'nde gelenden geçenden küsküyü yemişler..

    ondan sonra çıkıp sözde futbol muhabiri ya da gazetecisi gibi adamlar -popüler olmayı düşünüyorlar heralde - bu keli, bu kelin takımını övüyorlar, öven yazılar yazıyorlar, ne yapmış kel yeni bir sistem mi keşfetmiş ? city'e , bayern'e gidip avrupa futbolunu mu domine etmiş ?

    kimse kusura bakmasın; öyle takıma 300- 400 milyon euro para harcatmayla, 2 kazma stopere dünyanın parasını ödemekle futbol kulübü, teknik adam olunmuyor pepcim yaa.. olsa sende olursun değil mi ama ? :)

    hihi, dahiymiş, futbola çağ atlatmışmış, aynen öyle :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın