• 42668
    "portekiz milli takım forması giyiyorsan her zaman kupa kazanmak istersin. 2016'da avrupa u17 şampiyonu olduk. şimdi de u21 ile kupa kazanabiliriz. portekiz milli takımında her zaman aynı zihniyetle sahaya çıkarız. geçmişte başaramamış olmamız şimdi başarısız olacağız anlamına gelmez. her gün yeni bir mücadele, yeni bir rekabet vardır."

    "2016'da u17 şampiyonu olduğumuz zaman kimse bizden böyle bir başarı beklemiyordu. jenerasyonumuzu, takımımızı iyi tanımıyorlardı. şimdi kesinlikle bu jenerasyona farklı bakıyorlar. çünkü bize saygı göstermelerini sağladık. açıkçası harika bir takımımız var. iyi futbol oynuyoruz ve bizden korkmaları gerekiyor. harika futbol oynayan harika bir jenerasyona sahibiz."

    "galatasaray'da arda, falcao ve feghouli gibi deneyimli oyuncularla oynadın. 21 yaş altı bir futbolcu olarak bu deneyim nasıldı?" sorusuna gedson, "yaşın önemli olmadığını galatasaray'da öğrendim. galatasaray'da tüm futbolcular tek yürekti. o nedenle biz her maçta kazanmak için savaşıyorduk. bizi yenmek kolay değildi. bir takım sadece oyuncuların isimlerinden oluşuyorsa çok kolay yenilir. bir işe yaramaz. ancak böyle bir takım olursa kazanır."

    "bir sezon içerisinde "jose mourinho, fatih terim ve şimdi rui jorge gibi üç çok büyük teknik adamla çalıştım. herkes benim kadar şanslı olamaz"

    gedson fernandes
App Store'dan indirin Google Play'den alın