resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 838
    kendisine haksızlık edildiğini düşündüğüm başkan adayı.
    beğenin beğenmeyin bu makamı en çok isteyen kişi kendisi. en çok çalışan, zaman ayıran kişi kendisi diğer adaylara göre.
    sosyal medyada bazı yorumlar görüyorum işte yok mustafa cengiz de başta böyleydi gibisinden şaşkına dönüyorum. kendisinin yıllardır fatih terim ismine yaklaşımı ortadadır. seçim kozu olarak fatih terim ismini hiçbir zaman kullanmamıştır hatta hocanın seçim malzemesi haline dönüştürülmesine de karşı çıkmıştır birçok yayında. kendisi olması gerektiği gibi aday olduğu kulübün yaşayan en büyük efsanesine gerekli saygıyı gösteren bir başkan adayıdır. yönetim listesi galatasaray'ın ağırlığını fazlasıyla kaldırabilecek kişilerden oluşmakta bana göre özellikle diğer adaylara göre karşılaştırıldığında. nef'in basketbol sponsorluğunda zannediyorum ki en büyük emek kendisinin ayrıca kemerburgaz projesi için de şimdiden yaptığı anlaşmalar ortada. zaten seçim için hazırlanılan internet sitesinde * de emek görülüyor fazlasıyla. diğer hiçbir adayda bu çapta bir çalışma olmadığı aşikar.

    kısacası ben kendisinden hayli umutluyum. umarım genel kurulda yeterli ilişkileri kurmuştur ve kendisine yetecek oyu şimdiden garantilemiştir aksi halde diğer adaylardan herhangi birisiyle galatasaray yola çıkarsa kendi yağında kavrulmaya devam edip zamanı gelince de yanmaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın