resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12507
    https://twitter.com/...848895821922310?s=19

    vicdanı olan belhanda hater'ları buyursun dinlesin. bunu diyen kadın her allahın günü takımla yan yana olan, ailemden çok terim'i gören insan.

    adam kariyerini bitirecek sakatlık için çıkıp oynuyor, burada 'belhanda gitsin küme düşsek de olur' diyen adam bu herife gamsız diyor. kadın yürek yarası diye adlandırıyor gidişini.

    yav adama surat ifadesinden dolayı gamsız lakabı taktılar ya. aşamıyorum amk. falcao'dan hala umudu olan güruh belhanda'ya saygı duymadı yaptıkları için.

    hayatımın her alanında mazlumun, ezilmişin tarafı oldum. mecburen dürtüsel olarak. bu ilişkide de belhanda mazlum taraftar zalimdir. istediği kadar off'lansın entry. galatasaray'ı tarih olarak ilmek ilmek bilen, hayatında en önemli yerlerden birini ayıran biri olarak taraftarla uzaklaşmamı sağlamıştır bu olay.

    fm, sosyal medya, youtube'daki analiz videoları, radikal yorum yapmanın getirdiği ilgi... mahfetti taraftarlığı. bugün kulübün en büyük efsanesi kimlerle bir tutuluyor okuyoruz işte. yazanların çoğunu belki uefa kupası galatasaraylı yaptı. sürekli bir değişim isteği, iyi gitmeyenin değiştirildiği halde daha iyi olacağı gibi salakça bir önkabul, galatasarayı galatasaray'a atfettiğimiz özellikleri kazandıranları ötekileştirmek ve günün sonunda bizim gibi arma sevenleri, sarı-kırmızı için bir taş kaldıranları sevenleri lanet ettiren yozlaşmış kültür.

    gitti düşelim abi kümeye. oraya düşersek de biz tutacaz zaten siz değil..
App Store'dan indirin Google Play'den alın