resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5957
    kendisinin 2021 yaz transfer sezonunda ayrılması için en optimist çözüm muhtemelen bonservisine ve varsa alacaklarına karşılık serbest bırakmak. bu şekilde olympiakos gibi bir takımdan alabileceği imza parasıyla hemen hemen 2021-2022 sezonundaki bizden kazanacağı ücrete yakın bir rakam kazanabilir.

    ayrıca, 3 yıllık garanti bir kontratın yanında valbuena'nın çok iyi istatistik yaptığı yunanistan liginde tekrar değerini yükseltebilir. ancak realist bir bakış açısıyla bakarsak, feghouli'nin gitmeyi kabul etse bile bir kuruş alacağını veya bizdeki sözleşmesini bırakacağını zannetmiyorum. en fazla kiralık olarak olympiakos'a gönderip, maaşının yarısını filan alırız ve sezon sonu da serbest olarak iyi bir imza parası ve ücrete transfer olur.

    açıkçası, her ne şartta olursa olsun kendisi ile yolları ayırmamız gerekiyor diye düşünüyorum. yetenek olarak ligimizin üstünde kaliteye sahip olsa da fizik ve mental olarak takımdan çok uzak bir görüntüde ve tüm sezonu kaldıramadığına defalarca şahit olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın