resim
Alpaslan Öztürk
Takım:Pendikspor
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 123
    bonservissiz, 27 yaşında, türk pasaportu var, stoper ve defansif orta saha rollerini oynayabiliyor, sert, milli takım havuzunda ve tüm bunların dışında önemli olan maaşı çok uygun ve tl üzerinden. hayırlı olsun.

    ben böyle düşük maaşla, bonservissiz ve çok yaşlı olmayan türk futbolculara hiç olumsuz bakamıyorum. galatasaray'ın mali durumu anca buna yetiyor ve galatasaray bu fırsatları kaçıramaz. tıpkı ömer bayram gibi emre taşdemir gibi adem büyük gibi. yedek kalınca mızmızlanmaz. kadrona alternatif olur yeri gelir ilk 11 yazarsın. bunlardan alacağın her verim artı yazar sana. böyle topçulardan zarar etmen imkansız. maaşı düşük. beğenmedin mi? anadolu'da her takıma rahatça gönderirsin. ama sen gidip ahmet çalık'lara emre akbaba'lara hem öküz gibi bonservis hem de korkunç yıllık ücret verirsen tabii ki zarar edersin.

    trasnferini beğenmeyenleri anlamakta güçlük çekiyorum. şu an resmi olarak takımda 12-13 kişi var arkadaşlar. gidip merih demiral ya da çağlar söyüncü alabiliyorduk da alamadık gibi davranıyorlar. takım yerli havuzunu arttırmalı ve maaşları düşürmeli. umarım resmi olarak da bir an önce açıklanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın