resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3486
    bence dalga geçiyor. ilk 3 yıllık dönemdeki ektiğimiz tohumları toplamaya başlayacağız diyor. sanki 3 yıl önce 8, 9 tane genç oyuncu aldılar, başına da bir teknik direktör getirdiler. oyun planları ve gençleri bu süreçte olgunlaştı. bu sene de eksik noktalara bir iki iyi dokunuş yapıp şampiyon olacaklar. ali bey takımınız yaş ortalaması hesap makinesinin ekranına sığmıyor. üç yılda teknik direktörler su gibi aktı. neyin kafasını yaşıyor bu?

    tehdit etmeyi de ihmal etmedi. medyada fenerbahçe hakkında en ufak eleştiriye ağır yaptırımlar uygulatmak için soyadını kullanmaya çalışacaktır. fenerbahçr lehine yapılacak hakem hataları için şimdiden ortam oluşturmaya başladı. üstüne zaten federasyon bünyesindeki fenerbahçelileri de tehdit etti. onlara da kısaca gereğini yapın dedi.

    ayrıca almaya değil vermeye geldim dedi. kesenin ağzı bir kere daha açılacak. ilk hedefleri gedson fernandes ve halil ibrahim dervişoğlu olacaktır. henry onyekuru ve mostafa mohammed işlerini bozmak için de elinden geleni yapacaktır. bunları biliyor artık, bunlara yapacak bir şeyimiz yok. ancak olur da başka transfer harekatı yaparsak çok dikkatli olmalıyız. bitik oyuncuları, fenerbahçe'nin şişkinliği bulunan mevkilerdeki oyuncuları piyasaya sunmalıyız ki gidip onlara bulaşsın. hatta valentine rosier ve rachid ghezzal'a da salça olacaktır ama bu bizim problemimiz değil.

    bir de yeniden başkan adayı olmuş falan filan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın