resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 1629
    farklı farklı kamuoyundan çok büyük baskı altında olduğu 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçında golünü atmış olan abimiz. golü attıktan sonra sevinmese de üzerinden büyük bir yük kalktığı belliydi. bu da türk futbolunun ikliminin acı gerçekleri.

    bu adamın sosyal medya hesabına beşiktaş taraftarınca neler yazıldı çizildi, yetmedi karısının sosyal medya hesabına neler neler yazıldı gönderildi. o adem şampiyonluk maçında çıktı golünü attı. o küfürleri unuttuğunu sanmıyorum ama o pozisyonda bir an tereddüt edip topu dağlara taşlara ya da bizim defanstan birine nişanlasa ne olacaktı acaba.

    dışarıdan bir gözle bakınca içinden çıkılmaz tereddütler bunlar. 2 ay boyunca hem sana hem hayat arkadaşına taciz edip küfürler yağdıran bir topluluk var. bir gol atıyorsun ve o an için o güruhu şampiyonluğa taşıyorsun. eşine sabah akşam galiz küfürler yazıp gönderen yaratıklar o golden sonra bönüre bönüre sevinmiştir. daha geçen sene beraber çalıştığın ya da tribünde yine seni izlemiş insanları da orada sessizliğe boğuyorsun...

    "dünyanın parasını kazanıyorlar yea" diyoruz da gerçekten zor işler bunlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın