• 939
    rakibin maçın başında kapanacağı belli, sen ise çoşkulu başlayacaksın. kilit nokta golü erken bulmak. en iyi golcün muhammed. onu yedeğe çekip ayağı daha çok top yapıyor diye halil ile başlıyorsun. ya 2 forvet başla ya da muhammed ile başla. maalesef maça göre planla değil de yine kazanan kadroya ellemeyelim diye çıkıldı. ilk yarı çöp oldu.

    ilk yarıyı 1-0 bile bitirsek 2.yarı da çekerdik fişi. ilk yarı 1-1 bitirip, golü yedikten sonra artık göztepe'den medet umarsın. hoş adamlar yapabilecekleri en iyi mücadeleyi vermişler, uyduruk bir penaltıyla yenilmişler ama bir sezon boyunda da başkalarının senin yerine kazanmasını bekleyerek şampiyon olamazdın.

    keşke çıkıp 5-6 atıp öyle şampiyon olunmaz böyle olunur deseydik ama ilk yarı teknik ekip tarafından çöpe atıldı. kimse bana işin taktiğinden bahsetmesin. emre akbaba, halil vs. hepsinin ilk 11'de bulunma sebebi kazanan kadro bozulmaz safsatası. ha belki emre akbaba bir de yeni çocuğu oldu diye ilk 11'de olmuş olabilir. sahi bir önceki maçta emre akbaba penaltıyı çocuğu oldu diye mi attı acaba düşünmeden edemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın