resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 513
    zaman nedir? an'dır.bir daha olmayacak ve hiç bir şekilde geri gelmeyecek, yaşadığımız süreçtir.bunu 18. ve 19. yüzyıldan beri çözmeye çalışan bilim adamları var.en ünlüsü einstein'dır.o ıq manyağı e=mc2 formülünü bulan, zamanı çözmeye çalışan geçmişe veya geleceğe yolculuk yapmak için çıldıran, atom bombasını icat eden çılgınprofesör.kara deliklerin sırrını çözmeye çalışan da paralel evren teorisini ortaya atan da einstein ve takipçileridir.yüzyıllar boyu hep zamanı çözmeye çalışmışlar ve çalışmaktadırlar.zamanda yolculuğun sırrını ne zaman çözerler bilmiyorum ama iki bilinmeyenli bir denklem yaşıyorum hep on'u anınca.

    mutsuzum çünkü ne zaman on'u izlesem hep yaşattığı mutlulukları, sevinçleri hatırlarım bir daha öyle olmayacak bir daha hayatım boyunca öyle sevinemeyeceğim diye.hep o an'lardan bir daha olmayacak diye kendine kızan ve mutsuz olan, onu andığında gözleri dolan binlerce galatasaray tarafarının mutsuzluğu çöker üzerime.

    mutluyum çünkü "o an" denilen zaman süreçlerini yaşadım hep.bizi sokaklara döken, hayatımız boyunca yaşayamayacağımız mutlulukları yaşadığım için mutluyum.evet mutluyum çünkü hala zaman makinası icat edilebilir.hala bir şansımız daha var onu tekrar görmek için.yok eğer zaman makinasının icadına yetişemezsem o an ölmek üzereyimdir ve o an hep derler ya insanın hayatı gözlerinin önünden film şeridi gibi geçer diye.

    işte o film şeridinin mutluluklar kısmında hep büyük ustanın kareleri olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın