• 292
    düğümü, kilidi ilk yarım saatinde saklı olan maç. baskılı, isteyen ve rakibi hataya sürükleyen bir takım çıkmalı sahaya.

    kesinlikle çift forvet çıkmamamız gerektiğini düşünüyorum. bu sezon ne zaman sahada çift forvetle dursak pozisyona giremedik ve ortasahayı kaptırdık. bazı kadrolarda ömer'i görüyorum, ömer denizlispor maçında yaptıklarıyla benim için çok farklı bir yere yerleşti ama bu maçın oyuncusu değil hiçbir şekilde. özellikle kapalı savunmalar için hücum opsiyonunda yetenekleri çok kısıtlı ve soğukkanlı bir oyuncu olduğunu da söyleyemeyiz.

    malatyaspor'un iyi savunma yaptığını ve bu maça da kapanarak çıkacağını biliyoruz. o halde iki alternatif var, birincisi duran top. ki bu sene en başarısız olduğumuz konu o yüzden geçiyorum. ikincisi ise şut. başka alternatifimiz yok, kaleyi gördüğümüz her yerden vuracağız. dönenleri toplayacağız taylan ve gedsonla, hatta marcao ve donk'un da orda 4'lü bir set kurması gerekir. sonra tekrardan vuracağız; babel'le ve kılınç'la. kerem'den de kaleciden dönen topları takip etmesini bekliyorum. mustafa'dan da bir kafa golü.

    ama her şeyin ötesinde, bu bir istek maçı. her şeyden çok istemesi lazım sahadaki futbolcularımızın. zaman şuan ne kadar yavaş geçiyorsa maç esnasında o kadar hızlı geçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın