resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19868
    çok iyi bir galatasaraylı olabilir ancak çok kötü bir sporcu. karakteri de maalesef şımarık. varlığı galatasaray’a katkı sağlayabilir ancak dünkü gibi zarar da verebilir. buradaki soru şudur ki; zarar verirken kazandırma ihtimali var mıdır?

    yani hata yapsa da tecrübe kazanabilecek potansiyel genç oyuncular dururken galatasaray kendisiyle ve kendisi gibi ekstra bir şeyler veremeyecek futbolcularla neden risk alıyor ben bir türlü anlayamıyorum.

    kusura bakmayın ama buradaki akıl tutulmasını anlamıyorum. dünkü maçta galatasaray’ın kadrosundan kura çekerek bir 11 oluştursak en az 4-1 galip gelirdi bir zahmet.

    bunları bugün söylüyorum çünkü sinirliyim. sinirliyim çünkü kendisini şampiyonluk hikayesinin mimarlarından biri yapmak adına alınması gereken avantaj ertelendi.

    arda hiç olmasaydı ve yerine, galatasaray kaybetse bile tecrübe kazanarak daha faydalı olabilecek; onyekuru, emre kılınç ya da kerem aktürkoğlu onun yerine oynayabilirdi. ki bence çok daha faydalı olarak maçı kazanmamız gerektiği kadar farkla kazanmamızı sağlayabilirlerdi. dünkü oyunda eksik olan en önemli şey defans arkası koşuydu ki onyekuru bunu 3-4 defa bizlere gösterdi...

    (bkz: 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçı)

    ancak biz bir şahsın kişisel tatmini uğruna kendisiyle debelenip durduk...

    ah fatih hocam ah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın