• 118
    son yaşanan olaylardan sorumlu olmadıklarını düşündüğüm taraftara sahip takım. bizim başımızda pkk varsa, onların başında eta vardır. bizi en iyi anlayacak ülkedir ispanya. dertlerimiz ortak çünkü. ayrıca türkiye'nin ab'ye üyeliğine destek veren tek avrupa hükümeti ve halkı ispanya'dır. halk arasında yapılan oylamayla türkiye'ye %60'a yakın bir oranla destek verdikleri görülür. ispanya'da türklere sempatiyle bakıldığına dair tek örnek bu değildir. bir çok forumdan, ispanya'da yaşayan türk vatandaşlarımızın anlatımından da bu bilgiye erşebilirsiniz. tabi bu demek değil ki, içlerinden bizi sevmeyenler çıkmaz. elbette bu olabilir. ama son yaşanan trübün olayında ispanyol vatandaşların zerre bir suçu olmadığına eminim.
    muhtemelen bu çirkin pankartlar, pkk'nın ispanyadaki yapılanmasında görevli hainlerin trübüne sızmasıyla açılmıştır. galatasaraylıların bulunduğu tribinde bunu yapamayacaklarının bilincindeler çünkü. o pankartları açıyorlar ki, biz görelim, kızalım, intikam güdelim, rövanş maçında biz de eta pankartı açalım. atleticolular buna tepki göstersin, olaylar çıksın sonra, taraflar kavga etsin, hatta mümkünse ölenler olsun. ispanya'yla olan iyi ilişkilerimiz sekteye uğrasın..
    yani kısaca provakasyon, kargaşa ortamı yaratmak amaçları. bu o kadar açık ki.. umarım o hainlerin planlarına inanıp, rönanş maçında çirkin görüntüler sergilemeyiz, açacağımız türk bayrağı da en güzel yanıtımız olur, çirkinlere ve tüm çirkinliklere..
App Store'dan indirin Google Play'den alın