• 1677
    tüm sözlük yazarlarının kendi içlerinde bitmek tükenmeyen egolarını pıhtılaştırdığı yerdir burası. ego dediğimde kötü olarak adlandırmayın bu ego hepimizin galatasaray sevgisinden dolayı oluşuyor.

    bazılarımız galatasaray futbolcusu olmak isterdi, bazılarımız yöneticisi, bazılarımız o takımın başında olup çatır çatır futbol oynatmak isterdi, bazılarımız amigo bazılarımız vs vs vs.

    işte bu ego burada güzelce ve hafif tartışmalar ile ortaya çıkıyor. yediremiyor gelen cevaba ve üstüne çıkmaya çalışıyor. fakat burası ne bunların yeri ne de zamanı. unuttuğumuz şey buranın sözlük olması. ben de bu hataya sürekli düşüyorum, ama bunu aşmamız gerekli.

    burası 2 altında ki 2 üstündeki elemana ayar verme yeri değil. burası rijkard hakkında veya onun bunun hakkında "kendi yorumunu" yapma yeri de değil. formata uyarak entry girme yeri. bilgi verme yeri. evet ufak bir yorumunu eklersin ama bunu da diğer kişilere saygı çerçevesinde yapman lazım.

    kimsenin kimseyi troll olarak ilan etmesine hakkı yok. herkes kendi iradesiyle bilgilerini veya düşüncelerini aktarır. yanlışsa bu onun yanlışıdır kimseye de laf düşmez. madem düşünme özgürlüğü var memlekette istediğini istediği zaman yazar. tabi formata uygun şekilde.

    birilerini troll ilan etmek ile birilerine ayar vermek ile popiler olacağını veya egosunu tatmin edeceğini - ki bu ego "işte bu adamın yanlış düşüncesine verdim ayarı ben en iyi galatasaraylıyım" ulan şeklindedir sürekli - düşünüyor ise webaslan.com bilmemne.com gibi sitelerin forum bölümlerinde dilediklerine ayarlarını verebilirler. ki oralar tartışmaya açık yerler.

    edit: sabrisarioglu uyardı entry yarım kalmış oysaki yazmıştım ama niye çıkmadı bilemedim. tekrar yazmak zor geldi. zaten işin aslı yukarıda yazıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın