• 161
    sezonun ilk yarısınd oynadığımız ve 2-0 yenildiğimiz 17 ocak 2021 beşiktaş galatasaray maçı'nı da cüneyt çakır yönetmişti. maçın kırılma anında net avantajı vermeyip bir pozisyonumuzu hiç etmişti.

    o maçta yediğimiz ilk golde luyindama ayağını zamanında uzatamamış ve top bjk'li oyuncuya gitmiş ve gol gelmiş. ikinci golde ise tamamen luyindama'nın hatasından gol yemiştik uzatma dakikalarında.

    ilk maça göre bjk'nin eksiklikleri var. nkoudou, aboubakar ve sn açıklanana göre de mensah olmayacak mesela. ilk maçta taktik değğil de kişisel hatalardan goller yediğimizi dikkate almamız gerekiyor. pozisyona girme konusunda daha iyisini yapmamız gerekiyor.

    maçın özetine dikkat edersek bjk'nin biz öne çıkmışken arkamızda yakaladığı pozisyonları görebiliyoruz. bu maçta da gol atacağız diye öne çok çıkarsak yine arkamızdan pozisyona rahat girebilirler.

    bu yüzden bu maçta arkamızı kollamalı ve gol atma yollarımızı geliştirmeliyiz. bir de ceza alanımıza ortalarda atiba'ya dikkat edelim. adam bedava penaltı da kazandırabiliyor takımına, gol de atabiliyor boşta kalırsa. bunlara dikkat edersek hakem hataları ve şanssızlıklar musallat olmazsa kazanmamamız için bir sebep göremiyorum. 2 ve üstü bir fark kazanabilir miyiz budan şüpheliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın