• 136
    beşiktaş için beraberlik bile iyi sonuçtur bu yüzden geride bekleyip kontra ataklarla hücuma çıkacaklarını düşünüyorum. çok fazla risk almayacaklardır. bizim ise galibiyet dışında bir seçeneğimiz yok. büyük olasılıkla topa daha fazla hakim oluruz ancak atak sonlandırma sıkıntımız var ve maalesef anlamsızca, gereksiz yan pas, geri pas yaptığımız için kapanan beşiktaş savunmasını açmakta zorlanırız.

    bu maç için 2 kilit nokta var. birincisi ilk golü atmak. ilk golü kim atarsa derbiyi kazanacağını düşünüyorum. özellikle ilk golü biz atarsak beşiktaş'ı strese sokabiliriz çünkü beşiktaş gol yedi mi panik yapan bir takım. ikinci kilit nokta ise duran toplar. maalesef ligin en kötü duran top kullanan takımıyız ve beşiktaş ise bu konuda bizim aksine çok iyi. hücumdaki duran toplarda ne kadar etkisizsek savunmada da bir o kadar iyiyiz. en son ne zaman duran top golü yediğimizi hatırlamıyorum ve inşallah da yemeyiz.

    şampiyon olamasak bile bu maçı kazanıp 2. lik mücadelesi için yolumuza devam etmeliyiz. en azından şımarık beşiktaşlıların sesini bir hafta duymayız. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın