• 1670
    keske girisinee; adam olmayan giremez yazilsa. ya da 10 girilmesi gereken entry sayisi degil yazarlarin sahip olmasi gereken minimum iq olsaydi. ya da en onemlisi had testi yapilsaydi. basta yapilan bir testle sen "haddini bilmiyorsun" denilip yazar yapilmasaydi, su an cidden elit bir sozluge sahip olurduk; her elini kolunu sallayan giremezdi.

    klavye tuslarina basarak, sadece basit ihtiyaclarini karsilamaya yetecek iqlariyla rijkaard'a akil verip, elestirenler, 3 gun onceden bizi nasilsa sikecekler diyip vazeliniyle mac seyredenler, o vazilin yuzunden kayip masadan dusenler, leo franco arkadaslarinin kotu oynamasini istemedi kesin saticak maci diyenler tabii ki de takim mac kazandiginda sevinme haklarini kaybederler. cunku gobeklerini kasiyip, desteksiz sallamayla elestirilen insanlardir o maci kazananlar.

    burada su ayrimi yapmak gerekiyor; kimse elestirilmez degildir, kotu oynadigi zaman burada bu oyuncu su su su sebepten kotu oynadi, ya da su su su sebepten ilk 11 oyuncusu olamaz ama iyi bir yedek olur seklinde entryler yukariya dahil degildir. yukariya dahil olan entryler daha cok, neill servet yanyana oynamaz, rijkaard arda'dan forvet yapmaya calisiyor seklinde elestirilerdir. yani ici bos, desteklenmemis elestiriler. keske yapici elestiriler okusak, keske 1 isimde rijkaard icin yapici bir elestiride bulunsa ama nerde, adamin akli sicmaya zor yetiyorken, hata bende ki dogru duzgun elestiri bekliyorum.

    s3th uyuz olucak ama tanima baglamam gerekmekte: evlerinde sampiyonlar ligi sampiyonlugu madalyasi olmayan yazarlarin, hadlerini bilip, rijkaard'i elestiriceklerse de adam gibi elestirmeleri gereken sozluktur. tersi durumlarda ortaya cikan samimiyetsizlikten sadece ben rahatsiz degilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın