• 108
    kısır ve üretken olmayan oyun şablonumuzla maalesef oyuna başlamadan gerideyiz. rakip baskın oyun tarzı ile maçı koparmaya bir adım önde. bizim kırılgan oyun yapımız, maç çevirememek gibi temel sorunlarımız var.
    defans tarafı için bakacak olursam: rakibin beklerinin oyun katkısı muazzam iyi, bizim beklerle karşılaştıkların düşünmek bile istemiyorum. şener ve ömer... hayali bile kötü. stoper ikilisi donk ve marcao olarak iyi bir uyumları var. bekte yedlin mi olmalı lines mi orası karışık. linnes'in defansif katkısı iyi ama ofansı zayıf, sol taraf için mecburi sarrachi, her türlü ömer'den iyidir.

    orta saha: kesinlikle bizim adımıza maçın belirleyici olan mevki burası. gedson'u direk yazıp başlamalı, sahada duruşu, koşuları güven verici ve izlemesi keyifli. yanına taylan dışında kimseyi düşünmüyorum gerçi o da son maçlarda aşırı garantici ve al ver dışında paslaşma yapmıyor. uzun paslarını özledik. solda yine babel'in iyi olacağını düşünüyorum. evet, el freni ve evet ağır ama son birkaç maçtır çalımları ve koşusuyla maç kazandırıyor. sağ taraf konusu muamma kerem mi yoksa emre kılınç mı yoksa feghouli mi olmalı tam emin değilim. ortada emre akbaba son maçlardaki başarısı ile kesinlikle oynamalı.

    forvet: kesinlikle mohammed ile başlamamız lazım, ciğerli bir adama başlamak, 3. bölgede yoğun bir presle maçı koparırız diye düşünüyorum.
    3-0'lık bir skor bence tamamen hayal. kazanırsak mutlaka 1 farkla kazanırız. erken gol yememiz çok önemli, toparlanma sorunumuzla beraber düşününce ciddi bir mağlubiyet olabilir.
    umarım kazanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın