• 97
    2 mayıs 2021 gençlerbirliği galatasaray maçındaki galibiyetimiz sonrasında iddiamızı bu maça taşıdık.

    fatih hoca mikrofonlara son derece kendisinden beklenmeyecek düzeyde avrupai şekilde, "galip gelip şansımızı devam ettireceğiz, eğer rakibimiz şampiyon olursa geçer sahanın kenarında alkışlarız" dedi.

    bence çok da akıllıca hareket etti, bu bir akıl oyunu.
    herkes bekliyor ki, "şampiyonluk için saldıracağız, en az 3 fark için herşeyi yaparız, hakkımız hep yendi, görürüz ne olacak" gibi ortalığı yangın yeri yapsın, kontrolü yitirsin. bu hem kendi futbolcusunu ve takımını baskı altına alır hem de karşı tarafın direncini ve isteğini artırır.

    çok tedbirli, haddini bilerek hem hoca hem oyuncular alt perdeden açıklama yaptı. tansiyonu biz yönetelim.

    bu bir derbi, olacakları önceden kestirmek zor. ama beşiktaşlılar bütün hafta 7-0'lık galibiyet ve alkışlanacakları havasıyla, beraberlikte yeter düşüncesiyle kalsınlar. gümbür gümbür oynayıp sahayı dar etmemiz gerekli. emeğimiz çalındı mı? yüzde bir milyon. ama akçeli işler. gücümüz bir yere kadar yetti.

    sonunda beşiktaş kazanırsa tebrik edilecek. federasyon, şampiyon diyecek. biz de hayırlı olsun deriz, bir yerimiz eksilmez. ama unutmayız.

    fatih hoca takımını bu tip hedef maçlarına iyi hazırlar. evet keşke puan ve sıralama böyle olmasaydı. başka şeyler konuşurduk.

    maç özelinde ise kadro tercihinde işi bitmiş, gereksiz oyuncu kullanmamalıyız.
    gönlüm şunu denenmesinden yana.
    muslera,
    linnes, donk, marcao, sarrachi,
    taylan,
    gedson, emre kılınç,
    kerem, mustafa, halil

    yakışanı yapın, yaparsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın