• 47
    herkes hatay kazanırsa şampiyon oluruz diye odaklanmış ki ben de sözlük dahil olmak üzere her yerde beşiktaş'ın şampiyon olamayacağını en yüksek ihtimalle düşünenlerden biriyim.

    ancak 29 nisan 2021 alanyaspor fenerbahçe maçı canımı sıktı. 3 topları direkten döndü. biri gol olsa fenerin işi bitmişti. çünkü o zaman beşiktaş'ın 3 maç kaybını bekleyeceklerdi ve o demoralize durumda erzurum'u bile yenmeleri zor olurdu. şimdi benzer umudu onlar da yaşıyor. beşiktaş'ın 2 maçta takılma umudunu. hatay yenerse onlar da havaya girecek. yani maalesef daha önümüzde fb var. neyse onların maçları zor. kalede de harun var. mutlaka bir yerlerde takılırlar diye ümidimi koruyorum.

    ama yine de bjk'nin arena'ya yenilip gelmesini ve bizim de haftayı kayıpsız geçtikten sonra ezici bir şekilde mağlup ederek ligi altımızda bitirmesini çok istiyorum. sonrası kısmet.

    2010 yılında bursaspor'u çelmeleyip fener'i lider yapmıştık ama aynı fener son hafta bir travma daha yaşamıştı. bu sebeple galatasaray'ın şansı varken sırf fb olmasın diye bjk'yi desteklemek bana makul gelmiyor. farkında değilsiniz belki ama bjk taraftarının baş düşmanı fb değil galatasaray oldu. son 2-3 sezondur ve özellikle bu sezon yapılan algılardan öyle öfkeliyim ki benim için ha fb olmuş ha bjk fark etmiyor artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın