resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 704
    30 nisan 2021 tarihli kazan dairesi yayınını izledim. metin öztürk bey'in yayınını ve konuşmalarını da izledim.

    eşref hamamcıoğlu'na karşı ise zaten yıllardır negatifim. kendisi "galatasaray küçük olsun bizim olsun" cemiyetinin bayrak taşıyıcısıdır.

    galatasaray belki de çok daha iyi başkanlar ve yönetimler çıkarabilir, insan kaynağımız buna çok müsait.

    yalnız mevcut adaylar içinde yönetim kadrosu ve başkanlığa bakışı, işe yaklaşımı ile diğer adayların önüne geçti benim gözümde.

    candaş tolga ışık, gs aş gibi konularda kendisine karşı net ve sert eleştiriler yapmıştım, silmedim duruyordur başlığında ama hepsiyle alakalı cevapları verdi. çoğundan tatmin oldum. açıkçası benim 1. önceliğim olan futbol yönetimi, fatih terim, tff'nin tutumu, anadolu takımlarıyla ilişkiler vb konularda aynı şeyleri düşünüyor olduğumuzu gördüm.

    eğer bahsettiği gibi tff'ye karşı galatasaray'ın haklarını savunabilir, gerekli tepkileri verebilirse, fatih terim'in yalnızca saha içiyle, florya'yla ilgilenmesini sağlayabilirse, zaten başarı çok uzak değil.

    hocaya gerekli konfor alanı yaratilsin, haklarımızı korusun, doğru transfer politikaları ve takım kadro planlamalari ile bu takım zaten her sene şampiyonluğun bir numaralı favorisi olur.

    beni asıl umutlandıran ise burak elmas'ın listesi.

    gerçekten de galatasaray kulübünün en büyük zenginliği olan insan kaynağı içinde alanında çok başarılı isimler olması beni umutlandırıyor.

    listesini çok önceden hazırlamış olması, bu seçime ve başkanlığa uzun süredir hazırlanması bu işe verdiği değeri gösterir.

    hâlâ birçok konuda tatminkâr değilim ve fakat mevcut adaylar içinde en sıcak olduğum ismin de kendisi olduğunu söyleyebilirim.

    işin mutfağından geliyor oluşu, hem tribünden gelmesi, hem florya'yı, hem de yönetim kısmını çok genç yaşlarda tecrübe etmesi büyük avantaj.

    dilerim seçim öncesi söylediği şeyleri, tıpkı eski yönetimler gibi seçildikten (seçilirse) sonra unutmaz. bakalım zaman ve seçim neler gösterecek?

    galatasaray için hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın