• 15
    katılımın, yeni başkanında seçilmesinde önemli bir rol oynadığı seçimdir. kişisel gözlemim ki bu son 2 seçimde tutan bir olasılık üzerinden yapılmakta, seçimde katılım 2000 üyenin üzerinde olursa mevcut adaylardan burak elmas'ın seçimi alabileceği, 2000 nin altında kalması durumunda ise eşref hamamcıoğlu'nun ciddi bir şansı olduğu yönünde(mevcut adaylar üzerinden yapılan tahmindir, eğer son 5 gün içinde yeni aday ve adaylar çıkarsa güncelleme yapılacaktır tahminde)

    neden seçime katılımda 2000 barajı önemli zira hazirunun özellikle ilk sandıkları eski ve yaş ortalaması yüksek üyelerden oluşmakta ve burada eşref hamamcıoğlu'na doğru bir eğim olduğu, daha sonraki sandıklar ise ileriki yıllarda üye olan ve kulüp üzerindeki ağır lise etkisine görece mesafeli duran, bu ilk bahsettiğim gruba göre yaşça daha genç üyelerden meydana gelmekte. son 3 senedir üyeliğe hak kazananlar ise genelde yönetimin kendisine yakın düşüncelerden oluşan üyeler olsa da mevcut yönetimden (eğer çıkarsa) aday olanlara fazla bir eğimi olduklarını düşünmemekte bunların da burak elmas' a yönelebileceğini düşünüyorum.

    oy verme hakkı olan tüm üyelerin bu hakkını kullanması gerektiğini, ülkemizin demokrası adına en önemli mihenk taşı olan kulübümüze bu hususta sahip çıkmaya devam edeceklerini düşünüyorum. zira mevcut yönetimin bıraktığı enkazda bir daha seçim çok mümkün bile olmayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın