resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12454
    takım için çok önemli bir oyuncuydu ve kaybı bize şampiyonluğa mal oldu. gittiğinden beri oynanan oyundaki sorunu göremeyip hala bu adama ve bu adamı savunanlara sallayan taraftarı gördükçe bunlar daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum. bu kitle daha kötülerini hak ediyor zira.

    belhanda gittiğinden beri oynağımız oyundaki en büyük eksiklik orta sahada oyun kuramamak ve topu hızlı ve etkili bir şekilde ileri taşıyamamak. ancak yana ve geriye oynayarak rakip hata yapsın ve bize bir boşluk göstersin diye bekliyoruz. bu şekilde 60 dakikayı adeta çöpe atıyoruz. belhanda, takımın bu sorunu yaşamaması için risk alan adamdı, topa basıp etrafını kontrol ederek rakibi merkezden delecek şekilde oyun kuruyordu. tabi bunu yaparken riskli pas denemeleri yapması gerektiğinden bazen top kaybediyordu. bizim taraftar ise adamın kaybettiği topları görüp, diğer yaptıklarına gözlerini kapatıyordu.

    yönetim, bu adamı sezon sonuna kadar takımda tutma basiretine sahip olsaydı, iç sahada oynadığımız; sivas-rize-karagürmük-trabzon maçlarından en az 7 puan daha fazla almış olurduk. hele de gedson'un son dönemki formunu görünce, ikisi birlikte oynasa neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum. gedson'un dinamizmi yanında belhanda'nın oyun görüşü ve arkalarında da taylan. sezonun ilk yarısında emre kılınç'ın taylan ve belhanda ile yaptıklarını, kılınç'tan bir iki gömlek daha iyi olan gedson ile birlikte yapabilsek şimdi şampiyonluk şarkıları söylüyor olurduk. neyse ki yönetim ve terim bizi bu dertten kurtardılar, sağolsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın