• 6
    bizim uzay takımından bağımsız olarak; beşiktaş'ın 3 puanla ayrıldığı anda şampiyonluğunu resmi olmasa da ilan edeceği maç.

    biz gençlerbirliği'ni yener miyiz belli değil. hadi yendik diyelim; beşiktaş maçına 6 puan geride gireriz, fenerbahçe'de en iyi ihtimalle 3 puan geride. oluru yok ama oldu diyelim ve beşiktaş'ı yensek bile biz farkı 3'e düşürürken fenerbahçe beşiktaş'ı yakalamış olacak. ikili averajda fener'in önünde olan bjk, kalan son 2 haftada ne karagümrük'e ne de göztepe'ye puan kaptırır. hatta gol bile yemezler. karagümrük maçı yine antrenman havasında geçen ve bjk'nin ilk yarıdan 3 attığı maç olur, göztepe maçında da olsa olsa azıcık zorlanırlar ama yine kazanırlar.

    beşiktaş için bu sezonun son maçı artık. kazandıkları an, erzurum galibiyetinden sonra oynadığımız üstüste 6 maçta bonkör bonkör dağıttığımız tam tamına "13" puanın hayrını görebilirler. hiç hakettiler vs. demeyeceğim.. zaten şampiyon olununca illa ki bir şeyleri iyi yapmışsınız demektir ama son viraja girerken 18 puanın 13'ünü kaybeden bir rakibe ancak ve ancak allah razı olsun denir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın