• 304
    çekirgenin bir kere daha sıçradığı maç. beni sinirden ağlatan maç. kafamı kaç kez duvara vurdum sinirden sayamadım.
    eskiden "bugün günlerden galatasaray" oldumu içim kıpır kıpır olurdu, şimdi tiksiniyorum o günden. bu takımı izlerken acı çekiyorum. bu kadar rezil bir futbol nasıl mümkün oluyor merak ediyorum, uğraşmak gerek bu kadar rezil oynamak için. pas pas pas pas.... içim şişti izlerken. maç tıkanınca(ki genelde maçın %90'lık bölümüne denk geliyor niyeyse) tek bildiği şey oyuncu değiştirmek, stoperi ileri yollamak, çift forvete vs.. dönmek. mohamed garibim top yüzü görmedi, adamı oyundan çıkardı. desinlerki hoca oyuna müdahale etti.
    %70 topla oynadık. kaleyi bulan şut 4. onlarında üçü cezaalanı dışından. golde topu kaleci sektirmese maç 0-0 bitiyordu.
    galatasaray'ın genlerinde pas oyunu mudur, terimball mudur ne halttır ona yer yok. bizim oyunumuz geçiş oyunu. göbekten, kanattan dikine, allah allah diyerek yırta yırta, kıra kıra kaleye gitmektir bizim genlerimizde olan.
    şampiyon bile olsak bu sezon benim için yok hükmündedir. rakiplerin ikramı olur başka birşey değil.
    gedson müthişti, ayağına taş değmesin. kerem bir süre daha yorulan, dikkati dağılan rakiplere karşı hamle oyuncusu olsa iyi olur bence, etkisizdi. akbaba fiziken güçlenmiş sanki, hem diriydi, hemde kolay yıkılmıyor artık. ömer f/p olarak kazandığı her kuruş helal. adamın çapı bu. duran top kullanıyor, kanattan bindiriyor, kademeye giriyor, top kazanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın