• 64
    maç öncesinde kadroyu değerlendirecek olursak sol bek ve 6 numara hariç ideal 11 gibi görünmektedir. ömer yerine saracchi etebo'nun yerine de taylan'ı görmek isterdim. saracchi istediğimiz katkıyı veremese de oyun aklı olarak öner'in çok ilerisinde. ömer sadece tempo olarak üstün fakat bu üstünlük maç kazandırmaz, maçı tutmanın sağlar. bize bu maçı tutmak değil galibiyet gerekiyor. ikinci olarak taylan yerine etebo tercihi ise orta sahada rakibin sertliğine karşılık verebilmek açısından anlamlı geliyor. çünkü halil 2. forvet gibi oynayacağı için orta sahada kırılganlığı bir nebze azaltmak gerekiyordu.

    rakibin kapanacağını varsayarsak savunma bloğunu aşacak araya koşulara, hücum yönünü değiştirecek ters toplara ve kaleye en hızlı gitme yöntemi olan uzaktan şutlara ihtiyacımız var. ayrıca duran toplar da bu tür rakipleri açmak için iyi bir yöntem olsa da o konuda takımımız sezon boyunca oldukça kötü bir görüntü verdi. araya koşacak oyuncularımız var fakat ara pasını verecek oyuncu konusunda şüpheler mevcut. oyun yönünü değiştirecek pasları gedson yeterli oranda yapabilir. uzaktan şut konusunda da gedson kılınç ve muhammed göze çarpan isimler.

    sonuç olarak rakibin sadece kontra kovalayacağı bir maç olacaktır. elimizdeki hücum gücünü doğru kullanıp rakibi erken açarsak onları da oyun oynamaları konusunda zorlayabilir ve böylece istediğimiz alanları ve skoru bulabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın