resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2206
    taylan etobo'dan bir gömlek üstün bir oyuncu ama fazlası değil. her ikisi de düz anadolu takımı topçusu. bu yargıların sebebi terim'i arka almak diyenler, bu şekilde eleştirdiği yazrların terim entry'lerini okusun sonra yazsın derim.

    taylan'la ilgili son bir ayda tespitim, galatasaray'ın en büyük probleminin zayıf ortasahası olduğu ve bunun en büyük sebebinin sezon planında taylan'ın banko oynayıp takımı sırtlayacağını düşünen yönetim-teknik ekip ve bu konuda sürekli birbirini gazlayıp taylan şöyle süper böyle süper diyen vasat övücü taraftarımız ve sözlük yazarlarımız olduğu yönünde. taylan galatasaray için vasat bir oyuncu arkadaşlar kabul edin.

    terim kestiğinde aklıma gelen değil, bu aralar haftada iki kere bu sözlükte yazdığım bir konu; kendisi galatasaray'da alıştığımız seviyede tugay, selçuk gibi playmakerların getir götürünü bile yapamayacak kadar zayıf bir profil. emre çolak'lı engin'li 2012li yıllarda bu ikisini kesemezdi misal. selçuk-melo ikilisini demiyorum bile bakın.

    tamam etobo kötü, ama taylan da yıldız gibi lanse edilmiyor mu çıldırıyorum. taylan demek ki kaldıramıyor bu tempoyu, bir de o açıdan bakalım, çok çok üstünmüş gibi anlatılmasına gerek yok.

    terim döneminin de facto olarak bittiğini düşünen bir taraftar olarak, taylan'ı eleştirmiyorum. taylan'ın kapasitesi belli, ben görgüsüz taraftarımızı eleştiriyorum. mehmet güven'den hallice oynayan taylan'ı terim kadroya almadığında değil; 20 senedir galatasaray ortasahasında bu kadar düşük profilli bir oyuncunun parlatılıp abartıldığını görmediğim için taraftarımızı eleştiriyorum. bize kaliteli oyuncu diye yutturulmaya çalışıldığını düşündüğüm için rahatsızım.

    etobo mu taylan mı diye bir tartışma içinde değiliz, etobo zaten yetersiz, galatasaray 18'ine zor girmeli. taylan da iyi bir yedek olur, sezon planı üzerine yapılacak bir oyuncu değil. bir de kaptan olsun diyen taraftarlarımız var, okuyunca gülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın