• 24
    takım devre arası yapılan transferler ve muslera'nın kadroya dönüşüne rağmen sezonun ilk yarısındaki futbolun çeyreğini oynayamıyorsa konuşulması saçmalıktır.

    kalecisi ersin, stoperi wellington, sol beki nskala sol kanadı yedek santrafor için bile yetersiz denilen besiktas 6 puan fark atmış hala kalite deniyor.

    kalitesiz denilen orta sahada taylan ve emre kılınc milli takıma gönderebildiğimiz 2 oyuncu. diğeri de gedson fernandes.

    musleradan iyi kaleci mi var? marcao'dan, luyindama'dan, donk'tan daha iyisini mi getireceksin? omar, linnes norveç milli takım oyuncuları. yedlin premier ligden geldi. saracchi leipzig oyuncusu. onyekuru, mohamed, kerem, feghouli, babel, falcao kötü futbolcular mı?

    yoksa kötü olan sezonun en iyi futbollarını orta sahada oynayan feghouli'yi sağ kenara, 35 yaşındaki babel'i sol kenara koyan hoca mı?

    takım en iyi top atan oyuncusunu atılan toplara koşsun diye kanat oynatıyoruz sonra kadro kalitesiz oluyor. kadronun kalitesiz olduğunu söyleyen açıp hoca ne demiş şubat ayında bir izlesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın