resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12382
    emre özcan maç önü programında takımın en önemli 2 3 oyuncusundan biriydi dedi. şimdi buradaki ulemalar topçu değil demeden türk futbolunun zirve yorumcusundan quote verelim de belki bir saniye utanırlar.

    galatasarayın elinde 2 orta saha vardı sene başı. galatasarayla 4 mac ilk 11 oynamamış taylan ve belhanda. sağ kanat kılınç'ı orta saha yaptık. akbaba'dan bahsetmiyorum bile. şuan bütün sözlük sövüyor ama ilk 2 sene belhanda yerine oynasa uçacagımız iddia ediliyordu.

    şuan benim belhanda umrumda değil. gittiği gün nereye gidersen gitsin. gs'deyken akbaba, gs'de olmayan belhanda'dan 1000 kat değerlidir benim için.

    ama. koca bir ama var. bir tane kontrolünü yitirmiş başkan, toplu nefret halindeki futbolun f'sinden anlamayan taraftarın verdiği yetkiye dayanarak sezonun ortasında ihanet etti takıma. 10 iqlu olmadığım için belhanda olsaydı da olamazdık vs muhabbetlerine girmeyeceğim. bugün gedson sakatlandı yerine akbaba girdi akbaba. gedson densn adam ocaktan beri her maç oynuyor toplam iyi maç sayısı 1. belhanda en golcü sezonunu yaşarken- ki en çok bunu eleştiriyordu ulema tayfa- yollandı. orta sahamızı ezmeyen takım yok.

    neyin ne oldugunun farkındayım. bu takımın onlarca problemi var. çoğu da malesef terim kaynaklı. ama sampiyonluk belhanda gönderildiği gün verildi. kasımpaşa macında penalti noktasina temizleyen adanmışlığa bakın bi de bugünkü lakayit tavra. her şey ortada aslında.

    neyse biz şampiyonluğu verelim yeter ki bu gamsızi bir daha sahada görmeyeyim.

    (bkz: 21 nisan 2021 galatasaray trabzonspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın