• 42207
    "herkes şeffaf olmalı. ama uefa şeffaf olmadı ve bitti. tekeller bitti. hepimiz futbolun mahvolmak üzere olduğunu söylüyoruz. bizi bu sezon şampiyonlar ligi'nden men edemezler. yerel liglerden bizleri men edemezler. bunları net şekilde söylüyorum. kimseyle yüzleşmek istemiyoruz ama bu kurumların kendilerine ait olduğunu sanıyorlar. o kurumlar onların değil. 1950'lerde uefa, şampiyon kulüpler kupasına da karşıydı... maçlar ne kadar rekabetçi olursa o kadar çekici hale gelecek.

    uefa ve la liga yöneticilerinin maaşlarını neden bilmiyoruz? pandemide herkesin maaşı düşürülürken onlarınki neden düşürülmedi? lebron james'in maaşını biliyoruz ama onlarınkini bilmiyoruz. daha fazla şeffaflığa ihtiyacımız var. uefa başkanı ceferin, juventus başkanı agnelli'ye hakaret ediyor. böyle saldırgan bir uefa başkanı istemiyoruz.

    psg'yi şu ana kadar davet etmedik. alman kulüpleriyle konuşulmadı bile. şu anda 12 kulübüz, 15'e çıkarmak istiyoruz. psg ya da bayern reddederse turnuva iptal edilmeyecek. bu saçmalık.

    takımlar buraya katılabilir, hiçbir zaman kapalı bir lig düşünmedik. her sezon 5 takım burada olmaya hak kazanacak."

    florentino perez

    uefa'ya çok fena giydirmiş. kaç para maaş alıyorsunuz onu bile bilmiyoruz diyerek son yıllardaki rüşvet skandallarına gönderme yapmış. zamanında şampiyon kulüpler kupasına da karşı çıkmıştınız demiş, ki günümüzdeki şampiyonlar ligi formatının oluşması yine real madrid'in bastırmasıyla gerçeklemiştir.

    edit: eklemeler yapıldı
App Store'dan indirin Google Play'den alın