• 166
    başakşehir, fena futbolcuları olmayan fakat çok çok kötü teknik direktörü olan bir takım. normal şartlar altında fenerbahçe'ye kaybetmesi sürpriz değil doğru. normal zamanlardan geçiyor olsak şu maçta olanlarla ilgili objektif olmaya çalışırdım fakat artık o eşiği geçeli çok oldu. rakiplerimizin maçlarında olan tuhaf olaylara mantıklı kılıflar bulabileceğimiz zamanlarda değiliz. çünkü bize tam tersi yapılıyor.

    bir galatasaray maçı düşünün ki rakip orta saha oyuncusu kırmızı kart görmek için 60 dakika uğraşıyor ve görüyor. daha sonra yine o takımın en iyi oyuncusu son dakikada penaltı kaçırıyor. bakın bu olaylar galatasaray maçında olmuş olsa müthiş bir algı yapılır, sosyal medya ve televizyon programlarında günlerce konuşulurdu. öyle olmamış olsa bile öyleymiş gibi gündemde tutulur, acayip bir karalama kampanyası yapılırdı. işte tam da bu yüzden objektif olamıyorum.

    şu saatten sonra kimse bana bu maçta yaşananlar hayatın doğal akışına uygun diyemez. yok efendim başakşehir bu yıl 6 penaltı kaçırmış da, zaten son 10 maçtır şu kadar galip gelebilmiş de, yok efendim kötü takimmis da. umurumda bile değil. bize nasıl yapılıyorsa aynısını yapmak istiyorum ben. çünkü öbür türlüsü bu ülkede işe yaramıyor. hani nerede şimdi o algicilar. özellikle tinerci troller nerede?
App Store'dan indirin Google Play'den alın