• 165
    sosyal medyada galatasaray ve beşiktaşlıların şike imaları yaptığı maç. burada da benzer bir durum hasıl olmuş. lakin şike yapılacak maçta şike yapacak takım 10 kişiyle son dakikada penaltı kazanır mı? bence kazanmaz, hele de 10 kişiyse rakip yarı sahaya bile geçmez. edin visca’nın penaltısına da herkes bişey söylemiş ki o da enteresan. bence kötü bir penaltı atmadı visca, ortaya sert vurdu. maçı satmış olsa topu dışarı vurur. öyle olsa kim ne diyebilir? ayrıca başakşehir bu sene kazandığı 6 penaltının sadece 1 tanesini atabilmiş arkadaşlar. yani burada şike değil mallık söz konusu.

    şike ya da maçı bir şekilde ‘ayarlama’ ile ilgili bir şey aranıyorsa, bu iki pislik takımın ilk devrede kadıköy’de oynadığı maça bakabilirsiniz. asıl o maçta bahattin şimşek isimli tetikçi hakem ki o maçtan sonra bir daha süper ligde görev almadı, artık hem kimden para ya da emir aldıysa, yanlış anımsamıyorsam oynadığı son 6 maçta 4 kere yenilmiş fenerbahçe’yi, üstelik de 1-0 mağlupken, en önemli oyuncusunun bariz kırmızı kart görmesi gereken pozisyonda, üstelik var’dan da çağrılmasına rağmen, oyundan atmayarak maçı fenerbahçe’ye hediye etmiştir.

    ama allah’ın sopası yoktur. yalı çocuğu her şeyin yolunda gittiğini düşünüyor şu anda. içinde karakterine yakışan sinsi bir sevinç var. ama unutmasın. ne demiş bir büyüğümüz: ‘bunlar firavun. ama her firavun’un da bir musa’sı vardır.’
App Store'dan indirin Google Play'den alın