• 104
    başlık altında galatasaray'ın asıl düşmanlarının dışarıda değil içeride olduğunu yine göstermiştir.

    olay sadece şampiyon olmak değil, şampiyon olmanın sana getirdiği finansal getiriler. türk kulüpleri bitmiş durumda, avrupa ile baş edebilecek seviyede değiliz ve uzun süre olamayacağız. çok sevgili ülkemizde yaşanan düzensiz olaylar sebebi ile dalgalı kurun yarın ne olacağı belli değil. 1 yıldır devam eden korona kulüplerin belini bükmüş durumda, döviz ile ödenenen/ödenemeyen maaşları söylemiyorum bile.

    işin arka planında dönen oyunları, kumpasları, haksızları zaten es geçiyorum.

    bu sebeplerden dolayı iyi oyun, kalitesiz lig, vasat futbol filan bunları geçin. nasıl olursa olsun bu sene galatasaray şampiyon olmalıdır, isterse hiç top oynamasın şans ile kazansın hiç önemli değil. 2020-2021 sezonunda şampiyon olacak kulüp finansal anlamda beklediği sıcak paraya kavuşacak ve en azından kısa süreli (3-6-9-12 ay) rahat edecektir. dünyada 1 senedir normal halde değilken bu gelirler çok ama çok gerekli. türkiye'nin dengesiz durumundan dolayı da önümüzdeki 2 senede de şampiyon olacaktır, 2020-21 sezonunda şampiyon olan takım.

    uzun lafın kısası. böyle oynayacaksak şu kadar sene şampiyon olmayalım, bu düzeni değiştirelim, baştan yapılanalım gibi konular parasız gelirsiz olmuyor. futbol romantikliği türk sporunun en büyük yarası ve bizi ileri taşıyamayan sebeplerden biri.

    "para para para" bu olduktan sonra dilediğiniz kadar romantik olabilirsiniz. umarım sene sonunda takımımız şampiyonluğu göğüsleyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın