resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2454
    gittiği günden beridir yerini dolduramadığımız eski orta saha oyuncumuz.

    her zaman şu fikri savunurum. bir oyuncu fiyatını bulduysa ya da satmak karlıysa satılmalıdır. ancak yeri dolduğu sürece. yakın zamanda bir çok zamanında satmayıp pişman olduğumuz oyuncu var. aynı şekilde satıp yerini dolduramadığımız oyuncular da. fakat hiçbirisi fernando kadar acıtmadı.

    bana göre satılması çok mantıklı bir karardı. çünkü maaşı 3 milyonu geçiyordu ve yaşına göre o dönem 4.5 milyon euro baya iyi bir teklifti. satmak asla yanlış bir karar değildi. yerini dolduramamak ise belki de 2 senemize mal oldu.
    o dönem basında gustavo cuellar ismi geçiyordu ve belki de rol olarak fernando'ya en yakın transfer o olacaktı. sanırım fatih hoca da bu ismi çok istiyordu. kadromuza katamamıştık. evet ffp, al-sat dengesi bunları anlarım ama kardeşim sizin hiç mi b planınız yok? fatih hoca ve scout ekibinin ne kadar iyi çalıştığını hepimiz biliyoruz. fernando kadar olmasa da o potansiyelde birini eminim ki uygun fiyatlara kadromuza katabilirdik. biz ne yaptık? birbirinden alakasız 3 tane orta saha oyuncusu kiraladık ama hiçbirinin tam olarak ne oynadığını sene sonuna kadar çözemedik. *

    süper lig 2020-2021 sezonundan hiç bahsetmiyorum bile. ilk yarısını resmen orta sahasız oynadık. ikinci yarıyı da yarım orta sahayla götürmeye çalışıyoruz.

    umarım bir gün takımımızın -olması gerektiği gibi- o günün şartlarına göre makul transferler ve satışlar yaptığını, takımdan gidenlerin de yerinin dolduğunu görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın