resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1491
    taraftarin bir numarali sevgilisi olunca adnan brothers tarafindan o donem ipi cekilmis yoneticiydi. bazi transferleri basarisiz olsa da ingiltere premier ligden ve fransa ligue 1'den klas adamlar getirtebilen bir adamdi. ana dil seviyesinde ingilizce ve fransizca bilen bir yoneticiydi. 3 yil once sampiyonlar ligini kazanmis, ronaldinho'lu, eto'o'lu, deco'lu, hatta o yillarda yeni yeni parlayan messi'li barcelona'nin temelini atmis frank rijkaard'i da getiren adamdi. ha rijkaard basarisiz oldu evet. basarili olsa cok farkli senaryolar yazip cok farkli konusurduk o ayri.

    tek falsosu yenildigimiz ve kendisinin de ickili oldugu bir mac sonrasi soyunma odasina girip yildiz ama tribi eksik olmayan bir futbolcumuzu dovmesiydi. yoneticiligine ve cizdigi profile yakismamisti. ha tabi bu iddia sehir efsanesi de olabilir. yani gercekligine kefil degilim. sadece bir yerde okumustum.

    sonra haldun ustunel *istifa edince meydan brotherslara kaldi. sonra da pino'lar, serdar ozkan'lar, kazim-kazim'lar, stancu'lar, zapata'lar derken neredeyse 11. bitiriyorduk ligi ama sagolsunlar sinemasi nihayet biten arda ve biraz da culio'nun ittirmeleriyle 8. bitirmistik. yine de hic bu kadar bitse de kurtulsak artik ya rabbi dedigimiz baska bir sezon yoktur herhalde. 2016, 2017, ve muslera'nin ayagini rize'de biraktigimiz post-pandemic 2020 dahil. tabi o malum sezonun hangi sezon oldugunu nelerin dondugunu de anlatmama da gerek yoktur.*

    neyse sonunu cok baglayamadim ama allahtan hemen ertesi 1999-2000 sezonundan sonra en iyi diyebilecegimiz 2011-12 sezonunu yasadik ve bir sezonda iki kere sampiyon olduk. hani birileri 1959 oncesi diye agliyor ya. e o zaman bize de iki kupa verecekler o 2011-12 icin :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın