• 113
    işte tam da bu ayrımı yapmak araya bir çizgi koymak bizi biraz daha ayrıştırıp rakiplerin de ekmeğine yağ sürüyor. elbette ki hem oyunumuzu da hem hakemi de eleştirebiliriz eleştirmeliyiz de. çoğu kişinin dilinde abi ne oynuyoruz ya ne top oynadık da hakemi konuşalım. iyi ya da köyü oyundan bağımsız bir hakem maçı tarafsızca yönetmek zorundadır, asli görevi budur, bu cümleyi kurmak çok mu zor allah aşkına? kötü oyunu eleştirmek ya da oyunumuzu avrupa seviyesine çıkartmak için gereken mücadeleyi yapmak bu camianın zaten genlerinde var. bu cümlenin herhangi bir tarafında olan taraftar diğer tarafı yok saymamalı. bana hakem deme ne oynadık da yanlış, abi bana oyundan bahsetme her şeyin sorumlusu hakem ve diğer unsurlar da yanlış. tekrar ediyorum ayrıştırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.

    sezon bitince oyunumuzu günahıyla sevabıyla tartışalım, ne gerekiyorsa camiaya baskı yapıp düzelmesi için elimizden geleni yapalım ama şu an yarış devam ediyor ve hoca yalnız. hem de hiç olmadığı kadar yalnız.

    evet son maçımızda '10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçı' oyun olarak dominant ve rakibi sahadan silen bir oyun ortaya koyamadık hepimiz zaten hem fikiriz ama yine de adil bir hakem yönetimi ile maçı alıp sonraki haftalar için iyi oyunun başlangıcı adına o enerjiyi yakalayabilirdik. dün akşam rakibimiz de '11 nisan 2021 bb erzurumspor beşiktaş maçı' iyi ve baskılı bir oyun ortaya koymadı hani hep diyoruz ya ne oynadık diye, arkadaş rakibin de iyi oynamadı mesela, ama kazandı. işte bahsettiğim de tam olarak bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın