resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 624
    candaş tolga ışık'ın "burak!" hitabı ünlü tabirle kendisine yazmaz candaş tolgaya yazar diye düşünüyorum. candaş tolga ışık televizyonda gördüğümüz kadarıyla gözünün kestiği herkese yaş, konum vb. özellikleri yok sayarak ismiyle hitap eden veya arası çok sıkı fıkıymış gibi yaklaşan kompleksli bir arkadaş. eski bir arkadaşım da birebir aynı huy var, tamamen kompleks.

    bu hitaptan sonra burak elmas beyin iki tane seçeneği vardı; ya aynı tondan konuşacak ya da daha soğukkanlı yaklaşacak ve işine bakacak nitekim çok daha önemli işleri ve hedefleri var. kendimi burak beyin yerine koyuyorum ve ilk verdiğim tepki "candaş tolga kim xyz!" oluyor. burak elmas belli ki işine bakmayı tercih ediyor. o esnada candaş tolgayı adam yerine koyup telefon da ediyor etmiyor değil ve bir orta yol bulunuyor nitekim bir sonraki tweet mesajında hitap değişiyor.

    biz ülke olarak hep atara atar gidere gider vitesine takmaya alışmışız. o yüzden burak elmas'ın notunu hemen kırdık lakin bence adamın kulüp ile ilgili fikirleri, planları sonrasında da eğer sıra ondaysa icraatlerini dikkate almalıyız diye düşünüyorum. dediğim gibi candaş tolga kim xyz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın