• 36
    erhan afyoncu da, vahdettin engin de çok net biliyordur mevcut durumun içeriğini. çok yormayın kendinizi. geri zekalı olmayan herkes galatasaray'ın bu şampiyonlukları inkar etmediğini, herkesin kazandığı kupaların aynen müzesinde durduğunun farkında. o döneme ait şampiyonluklara ilgili bilgi ve belge sunarak manipülasyon dışında bir şey yapmadıklarını çok iyi biliyorlar.

    galatasaray'ın itiraz ettiği noktanın sadece bu turnuvaların farklı bir kategori olduğu ve süper lig şampiyonluğu olarak sayılamayacağı.

    ve emin olun bu işi bu şekilde sulandırıp, aleyhte taraf olan herkes de biliyor bunu. ama bu ülkede her dönem her alanda olabileceği gibi devrin adamı olmak uğruna, çıkarlar ve tarafgârlık uğruna hukuki ve doğru olan çiğnenip gelen emir neyse o uygulanıyor işte.

    bugün bu şampiyonluklar için partizanlık yapan insanlar da bu şampiyonlukların sayılmama sebebinin farklı bir kategori de olması olduğunu biliyor.

    buyurun kendi ağzından dinleyin ; https://twitter.com/...209294000836617?s=19

    (bkz: 1959 öncesi şampiyonluk yalanı)

    o yüzden bu işin hukuki çözümü falan yok. gücün yetiyorsa siyaseten çözeceksin ya da en yakın rakibine 3 şampiyonluk fark atmışken ona verilecek havadan 9 şampiyonluk karşısında ligden çekileceksin. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın